Thursday, December 23, 2010

Kebahagiaan dalam Perpisahan

Sile abaikan tajuk..saje2 je..dah sume pon sebok pasal lagu tu..lol..
Anyway..sedeh giler weihh korang sume takdeeeeeeee...mati beragan aku nanti..macam mane nii...:(..nak nanges la camni...:((((

Huaaaaaaaa....T_T sume dah tak keje Selestech..okey fine..tinggal la sorang2 kat opis..okey dengan sape2 la yang tinggal..:(

Di kesempatan ini..ingin mengucapkan selamat maju junction jaye..Selamat bekerja, sape2 yang nak ade anak lagi nanti pon selamat mendapat anak..sape2 yang nak berkahwen..selamat bakal pengantin baru..

Ape2 pon keep in touch ya..;)..berharap mendapat semangat baru..jalan mesti ke depan jangan toleh kebelakang pastu jalan..nanti langgar tiang..lol..

Kawan sampai mati..akhirat kite jumpe lagi..;))))...sayang kamu semue..

tak yah letak gambo la ekk..sedeh la nanti tengok..:(



p/s: Wahai bakal suamiku..aku sentiasa mendoakan kesejahteraanmu..panjang umor..murah rezeki...;)))))..walau dimana anda berade...;)))))..walau siape pon anda..

Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

2 comments:

aRuL aSh.. said...

gud luck k!
=)

MamA mE'YeA said...

huhuhu....bye bye dayah,duduk la hang kt selestech tu ngan si reza tu...hang la mangsa dio slamanya...khikhikhi