Wednesday, December 8, 2010

Dear diary 06122010

Kisah di suatu isnin..aku cherry berry so aku ponteng takleh g keje...;p

8.30am : Aku telah di tepon oleh ayahngah aku kerana keretenye rosak. Aku bertanye kalo2 aku perlu mengambilnye di KL..katenye tak perlu kerana aku kurang sihat

Mode : umah aku takde air...

9.30am: Pegi brekpes & mau ke andalas kerana nak mandi

10.00am: Ayahngah kol mintak tolong amik dye g keje sebab kete still takleh start even dah tukar bateri..huhuu
(aku masih bersame mak+ayah lagi kat dalam kerete baru balik brekpes)

10.40am: Sampai umah port klang sebab bubblegum kerete ku di sane.(tanpe mandi aku drive ke KL)

11.00am: "can u meet me around 2pm at Sec 9 Shah Alam"
boss mesej plak..adeyy..waa dah la terber*k2 ni..

11.30am: Kat KL n anta ayahngah ke Puchong

11.50am: Sampai Puchong ayahngah mintak tolong beli barang..

(aku dah pikir2 nak mandi umah ayahlang aku kat Puchong gak)

12.30pm : Settle beli barang + towel gud morning

12.45pm: Naseb dalam kete memang ade sabun,shampu serte berus gigi spare..aku pon mandi kat kedai makan ayahngah aku..huhuuu

1.30pm: Bertolak ke Shah Alam tuk bejumpe boss

2.00pm: Bla...blaa...blaa...blaa..n blaaaa 

3.40pm-5.00pm: Pegi Masjid Negeri Shah Alam

5.30: Sampai Puchong nak amik ayahngah..kedai tutup kol 6.

7.00pm: Stop masjid kat Padang Jawe..tak nak terlepas bace doa Akhir Tahun & Awal Tahun

Malam sampai umahhh..huhuuhuuu

Aku pakai towel gudmorning tu ganti scarf..sebab tak pakai mase pagi tu..
(suar trek grey yg gedobo,baju pink, tudung biru berserte scarf gudmornig..aku jupe boss aku..huhuuu..naseb la labu..;p)


p/s: hari yang kalut tapi bess..hihihiiii...


p/s ii: gedik nye aku ade diary plak..;p



Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

4 comments:

zFi said...

cerite lah satu weekend di Kuala Sleangor hahahhaa

Hidayah Hanif said...

hahahhaaaa...nak cite la ni..jap2..keje banyak..tenet lembab plak kat opis..ekekekeke

anak aris said...

giler..lain kali sedia kan baju dlm kerete ye

Hidayah Hanif said...

ahahhaa..dulu ade..skang dah takde dah baju..ape de hal..naseb baek la macam kene sikit2 baju ngan tudung...sgt2 takleh blah..aku mc kutt...keskeskes