Wednesday, December 15, 2010

Jamuan Perpisahan Cik Teah

uwwwiikkkk...mesej fon ku berbunyik.. okey..hari ni masing2 jadi makan bersame2 kat luar..Mini Reunion cum Majlis Perpisahan la sangat Cik Teah kite.

Destinasi dituju adelah gerai tepi opis aku..hahahaa...bile mane dekat ngan tempat kerje aku tak semestinye aku belanje kan kan kan.. sile tuntut bile aku dah stabil okey..lol

Gerai Kak Pah

Kak Pah kecoh kate aku beli kamere baru..ceittt...

ohh yeahh..babai cik teah.. macam takleh jupe kat andalas kan..;p

 Nekman datang lambat..cik Teah dah makan due pinggan baru sampai..

 itu ema kawan shima..huhuu.. ekin & nekman sedang mencari2 kueh tiaw didalam mangkuk..lol

Shima & blackberry cover yang mngikut baju..;p

Bess weihh.. Nanti aku plak datang tempat korang2 eh..;)))))




Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

5 comments:

zFi said...

fatiah nak pegi mane???

Hidayah Hanif said...

fateah nak pegi sane..:(

zFi said...

sane tu mane??

mizz annie said...

fatiah nk g mane weh?

Hidayah Hanif said...

keje tempat lain..kat mane kene tanye dye..huhuhuhuhuhuuu