Monday, January 10, 2011

Cute tapi Naughty!

Ohh Yeaahhh...ni lah my frens biler di rumah.. Hahahaaa..cute & manje sangat..TAPI naughtyyyyy sangatttttttt... Suke panjat sane sini..kacau2..lari masuk bilik.. dan macam2 lagi..

TAIKO

Name je Taiko..tapi penakot..hahahaaa..kalo bukak pintu umah aku ni..suke lari rumah orang sebelah..dah la orang sebelah sume bujang pemalu..cettt..di campak balik kucing tu..bukan nak kasi kat depan pintu umah aku balik..padahal bapak aku ade kot kat depan pintu mintak tolong pulang kan..lol

Buat muke tak bersalah lepas kene jentik sebab cube naik meja makan..lol 

huhuuu..


 BENNY

Okeyy..ini Benny..Single lagi..aku nak cari kan pasangan hidup dye.. 

Keadaan hidup yang sunyi menyebabkan Benny suke membuat onar dengan memakan kotak2,kertas2,surat khabar,buku dan sebagainye..DAHSYAT


JOULE

Joule ni manje..dan juling air..hihiii..

Kalo aku balik keje..nanti mesti Joule datang duduk sebelah aku..huhuu..


Hahahaa..macam mane tak juling..aku amik gambo btol2 depan idong dye..hihiii

Ahahaaa..time ni ayah tertido depan TV..dan berdengkur dengan jayenye..Joule datang & tengok ayah sebab pelik..hahahaaa..pape ntah..;p

p/s: Walaupon macam2 hal diorang eh diaekor buat..aku tetap sayang..walaupon kadang2 hilang sabar jugak..kuikuikuikui


Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

6 comments:

qaseh qist said...

comelnye kucen2 awk tue.. arnab pun ada... teringat zmn masa bela arnab dan kucen dlu.. sweet.. :)

fara feroza said...

comelnya joule...suke sangt pets...




AJL kak pah manang.!!

Fadzli Amir said...

Bestnyaaa....Comel lak tu rasa nak peluk2.....

Hidayah Hanif said...

comel kan..tapi naughty sangat sekang..lagi2 kalo kne mandi..nanti dye protes..lari sane..lari sini..pastu masuk bawah kerusi..dan tersangkut..hihihihiii

a'im said...

rabit tu wat satay sedap tuh...

Hanim Mahali said...

semua comei comei.... rajinnya jaga mereka semua...