Tuesday, November 30, 2010

Umah baru pon ade tikus ke?:(

Hari minggu ari tu, pagi2 lagi aku dah dok sapu2 umah.. abih bawah2 meje sume aku punggah kotak2 yang berisi barang.. alangkah terkojat nye haku pabile..

kotak tempat bekas air koyak seakan2 dimakan oleh entiti paranormal persis tikus..:(


Dengan kotak dapat barang pree ni pon jadi mangse.. sile abaikan kaki gebu itu


Tak cukup dengan itu, 

buku cerite adik aku pon dye makannye..nate bolo'q sungguh!


Mari kite terjah sape punye kerje...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

suster ngengsot benny ni punye kerje upenyeeeee.... wat muke tak bersalah plak tu!


Hahahahahaaa...patut la suke dok belakang meje..habis sume diragasnye..tak cukup ngan surat kabar, kerusi, serte meje makan umah haku..sume dibahamnyee.. kalo agak2 tak jupe aku lame tu..mungkin aku pon dah kene makan..

Relax ko ye benny..nanti ko..siap la jap lagi...

Hahahhaa..padan muke..kan dah kene mandi..wat la muke ke mate kesian..tak heran..buweekkk..;p


Hehehehee..kan dah kene mandi..dah wangi..bolehla p main gigit2 ngan Joul & Taiko dah..;))))


p/s: Aku dapat tau kertas exam adik aku pon kene gigit jugak..tapi takleh di lampirkan sekali..akibat markah tak mengijinkan..mueheheheheheee

p/s ii: Benny aku kalo bunyi.. HUUWEEEEHHHHHH

p/s iii: Umah aku takde tikos pon..;p


Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

10 comments:

Qaseh dalia adelia said...

hehek...arnab ke...kat umah qaseh mmg ade tikus...grrrrrrr

ChiKeDees said...

eeeii cumilnyer...chiky suker cik rabbit

Hidayah Hanif said...

Qasehh..arnab ni lagi brutal dari tikus..ekekekeke

chikedees..suke makan ke suke tgk?ekekekeke

jejaka anggun said...

gigit jerr lah bunny tuh balik...

Cikbelog said...

ehehe kawan penah bawak arnab pi hostel aritu.habis ketas dia digigit arnab..tak sangka lak arnab pun suka gigit kertas.hehe

Hidayah Hanif said...

jejake anggun..dah banyak kali gigit telinge dye..geram..hehehehehe

cik belog.. arnab memang boleh bertukar menjadi vacuum kadang2..ekekekekeke..sume dye makan

zFi said...

rumah kau nih dah macam zoo ek?? kucing ade, rabbit ade, lepas nih kau nak bawak masuk pe plak?? biawakk ke buaye?? aku vote buaye. hahahha

Hidayah Hanif said...

ahahahaa..smut..aku nak bawak tiger plak pas ni..boleh la ko dtg tgk tiger show..muehehehehee

2+2=5 said...

comelnye benny tu... singgah comment ;p

cik-terompah said...

hai benny!! comey ha...