Tuesday, January 11, 2011

Mandi beramai2!

Ahahaahaaa..Padan muke masing2..sape suroh naughty dan busuk..kan dah kene mandi..

Memula nak mandikan sekor2..alih sume pegi kat tempat air..kan sume dah basah..hahahaa..padan muke..

Benny ni busuk sangat..ntah ape ntah gulung2 kat ekor dye..memang kene sental..huihui..pastu dye bengkek and mule hentak2 kaki pastu percik2 kan air gune tapak kaki dye..huhuuu


Taiko dah selesai mandi..dah kering2 terus titon..heheheee

Joule..pon same2 dah wangi boleh la dok sebelah tengok TV sesame kan..;))))

p/s:  Aku nak carik pasangan hidop untuk si Benny..tunggu kawan aku kate nak kasi sekor mixed anggora..takdekponggg...sabau je laarrrr..hahahaaaa..Benny dah beruban dah pon masih bujang lagi..hihihihiii



Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

10 comments:

Qaseh dalia adelia said...

kucing dalia dah hilang hehehe

micky eyqa said...

hehehe comey nye

milah hasan said...

lame tak usha blog you, tiba2 dah ade 97 followers. congrats! hehe.. komen aku, nsb baek benny hentak kaki.. kalau die hentak kepala, sape yg sedey? ekau jugok~!

a'im said...

haha..tu simbah gan air paip bomba best tu

Rt-qaH said...

comel nya..leh pulak kn mandi beramai2..senang keje..:D

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

C.I.N.T.A said...

Alor... kiutnyer, leh x bg ai satu??

platipus said...

kucing comelllllll

:: Zanna :: said...

ala cutenya... ^.^

singgah jap ^.^

Hidayah Hanif said...

hahaaa..cute tapi nakal sangat!..lol
senang mandi trus reramai..kuikuikui..abih la tercampak kalo pakai paip bombe..teringat time dulu takde air..mandi air paip bombe..lol

@rasis..aahahaa..tq..jgn la hentak pale..sedeh aku nanti..keskeskeskes