Friday, January 14, 2011

Ladies cOACH

Ladies cOACH..

Okey..aku sekarang dah mule naik Limo semula.. Aku memang akan duduk kat ladies coach..senang sikit..tak la bersenggol2an ke ape ke kan..

Ladies Coach ni memang coach khas untuk perempuan sahaja..tapi yang aku mushkil..semalam aku masuk.. ade 2 orang tomboy..okey fine..memang la dorang sah2 pempuan..tapi pagi tadi..ade sorang Nyah..rilex je masuk pastu dok depan aku..Hurmmm..tu kire macam mane tu? kalo lelaki masuk.. nanti mesti sape2 yang rajin halau tu akan halau..kalo aku..aku takat pandang serong je..hahahaaa..tak kose nak halau..tapi kalo kes nyah ni..macam mane plak ek???emmm..kompius sekejap...



Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

7 comments:

C.I.N.T.A said...

ahahahah.. lawak aa.. dia perasan dia fully ladies kot

Cempakamelati said...

Hmmm kesian ngan nyah-nyah ni, masalah identiti.

apak cikidong said...

lain kali halau je... :D

milah hasan said...

aku biase gk nengok nyah masok 'ladies coach' tuh.. tp aku x berani tego weh.. pandang serong pon dak~ sekali kena 'pang!', senget kepala kang.. hahahahahaha!

Hanim Mahali said...

tu dia perasan dia gurlz... bajet la... if de member sebelah memang sedap sindir... hahaha... *gelak jahat*

mizz annie said...

dayah.
ak da penah naik ladies coach da.
hahaha.
mcm bangga sekejap.

Hidayah Hanif said...

masalah identiti sungguh..;p

@rasis..ahahaaa...bisu plak kalo kene pang..ekekeke

@faridah..tu la..aku sorang je pulak..huhuhuu

@anie..aku hari2 naik tau..;p..biler ko naik anie?