Friday, November 12, 2010

Duit!!!


Duit???!!!..sape tak suke duit?..lagi banyak lagi suke kan..;))))

Bukan duit aku..huhuhuu (dah mcm MLM je dahh..lol)


Tahukah Anda?

Bile banyak duit boleh membahayekan diri anda?

Kenape?

Masalah lupe diri & penting kan diri sendri akan timbul!

Ahahahaa..lol..Kesimpulannye kat sini.. bile kite banyak duit..murah rezeki..kite jangan lupe Allah..Bile kite lupe Allah..make macam2 la jd.. Sedare boleh putus sedare..adik beradik bercerekau..suami isteri bercerai berai..sahabat putus sahabat..macam2 la..

Semoge bile kite dilimpahi rezeki dari Allah..kite tak lupe diri ye..;)))) Aminn
Kalo Allah nak tarik..bile2 mase je dye tarik balik..harap maklum yee..

p/s: Kadang2 kalo banyak duit pon kalo tak berkat..hati tak senang..jiwe kosong..rase jauh dr Khaliq pon tak gune kann...mari la kite bersederhana..;))))


p?s: aku baru je pagi tadi pinjam AhLong..br tgh bulan kot..keskeskes..(tak cucuk duit lagi..ekekekeke)



Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)






.

11 comments:

MamA mE'YeA said...

btol,btol,btol tu dayah....
(mcm dtuju kat seseorg jerrrrr)elok gak stuju stuju....

Nnt dayah dapat duit nyk blanje mkn errrrrrkkkk jgn lp..

Hidayah Hanif said...

huhuuuuuu...

insyaAllah..musti punye..la ni je kopak sikit..hihihiii

biskut said...

mai pinjam skit..nak bayar ansuran keta bulan nih..hege

Hidayah Hanif said...

cik biskut...amik laa..nah..*RM30000*

nak biskut sikittt

aibaks said...

sebab duit pun leh buat adik beradik bergaduh..mintak jauhkan la..

zFi said...

oi dayah bak segumpal aku kire ape janji banyak duitt hahahahahhaahahahhaaha

Hidayah Hanif said...

aibaks: tu la..menakutkan

smut: nnt amik ye..aku tabur kat sepanjang jln..kutip la..huihuihui

Hanim Mahali said...

memang dah macam MLM je ko letak duit banyak banyak camtu . Sib baik ngaku bukan duit sendiri ... baru nak pinjam ... kehkehkeh ....

fana said...

Adakah ko baru dapat duit gaji?? Pe lagi.. belanje la cendol klang satu!

Paling koman pun, McD kat simpang andalas tu satu set je ke..

Hidayah Hanif said...

faridah: ko nak pinjam ke..amik la..aku br je wat lap hingus duit..kuikuikuikui

paan: gaji blom dapat..pagi2 dah pinjam mak..ko la blanje aku..hihihihii

Ana said...

duit lah sgalanya heheh