Friday, November 26, 2010

Lembu Ka Surga

Sekitar Raye Qurban baru2 ni...

Lembu kami yang nak di korbankan. (ayah pon ade jugak situ..huhuhuuu..tukang pegang leher lembu katenye..tapi seliper & seluar berdarah2 mengalahkan tukang sembelih..;p )

Time ni lembu ni pijak tanah yang bercampur darah lembu lain, lalu terpercik kat baju aku banyak plak tu yang berwarne putih..TAHNIAH!..;))))

Time ni kami semua pegi umah adik atok..;))))  buruk lantak makan gear box

Perrghhh...memang terbaik la sup gear box...nyumnyum..;))))

 Atok & nenek sabau menunggu ayah memotong daging..kuikuikui

heheheee...yeayyy (tengok la gear box tu woott..)

ececehhh...happy la makk yeee...dayah tak dapat pon..:( padahallll


Muehhh..sedang menunggu..gear box 3rd round



 Aku baru nak makan sekali..tapi tengok dorang makan..
tak jadi..keskeskes.. pirana tgk pon bunuh diri sebab kecewe..lol

 Tak nak kalah gak..sorang satu gear box..dah macam gergasi dah aku tgk dorang ni..lol

Dah kenyang boleh plak main pelok2 mak ayah aku ni..huehuehueee..

 hueeee...

macam2 hal...;)))

Anak apek sesat..;)))) ayahngah & raziq

Fine!..sape snap dulu dye menang..alih2 same..pastu tgk time kat pic
..ahahahaha..jam alang cepat..tak aci!!!

okey..dah masuk dah gambor makcu..ape lagi..belanje la baskin & robin...;p

p/s: Thanx Allah bagi ku keluarge yang amat membahagiekan..;)))) Panjangkan umor kami serte murah kan rezeki kami agar kami dapat menghambekan diri untukMu..

p/s ii: Banyak nye gambo aku letak..kuikuikui

p/s iii: lagi2 gambo..;))))

kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

4 comments:

Akram Razali said...

Slurp..slurp..kalo letak straw dalam gear box tu, confirm ilang straw tu kne telan skali. ha3..

Hidayah Hanif said...

heheheheeee...tu laa...cari2 gak straw..takde..alih2..gune belakang sudu je tarik kuar...perghh..memang sodap..;))))

MamA mE'YeA said...

agak2nya dayah leh tak wat sup gear box tuuuuuuuuuuuu?????????????/

Hidayah Hanif said...

bolehhhhhhhhhhhhhh...;p