Thursday, November 4, 2010

Gebang~

Ahahahaa..disebabkan masalah di tempat kerja, makenye aku pon terase macam nak bermaen2 di dalam opis. Dr mencuri tulang, memakan gaji bute sampai la ke gebang orang yg percaye bile aku dah sah2 gebang..

Aku lahir kat UK..pecaye tak?hahaa..kalo tak pecaye tgk IC aku..hahaha..kat tgh2 tulis 43..kalo Selangor mesti la 10 kan..kalo K.Lumpur mesti la 14 kan..hahaha..


So ari ni datang la sorang Opis Mate aku..tanye aku:

O.M : ko nak apply kerje kerajaan tak?

Aku: Nak la..kat mane?

O.M : Kalo ko lahir kat sini, ko hanye leh dapat yg kontrek, klo ko lahir negeri lain boleh la dapat permanent.

Aku : kalo aku lahir kat luar negare plak macam mane?

O.M : ko lahir mane?

Aku : Aku lahir kat UK, hospital Oxford. kalo tak caye, tgk IC aku. (sambil kuarkan IC..) tgk..43..maksudnye oversea. (muke kene selamber)

O.M : (blurr)..kenape ko leh lahir kat UK?

Aku : Ntah..mane aku tau..maybe mase tu, Mak&Ayah aku honeymoon sane, taknak balik2..alih2 aku pon telah dikeluarkan di sane la..


p/s: Opis Mate aku still blurr lagi..kalo dye bace ni..mesti aku nye tayar kete kene cabut..hahahahaaa...lol (opis mate aku bukan orang selangor..hahahaa)


p/s : weihh  86**19-09-51**.. 86**10-43-54** busann..T_T 

Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune Name/URL <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/URL) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

9 comments:

milah hasan said...

jahatlah kau~

Hanim Mahali said...

mane kete ko ... aku tlg opis mate ko cabutkan tayar kete ko .... hahaha... mmg terserlah kenakalan ko ...

Hidayah Hanif said...

rasis: aku baik laa..hahahaa

faridah: kete aku de je kat bawah..takpe2..aku dah clamp dah..sebab tak bayo parking..keskeskeskes

zFi said...

bodo gile lah kau nih. ngok ngek...

Hidayah Hanif said...

aku pandai laaa...lol..

anak aris said...

ooi ic aku pun 43 lor..jgn nk belagak ye

Hidayah Hanif said...

biler plak aku belagak...caitt..hahahahaa...;p

mumet_endase said...

43 anak maling jer

Hidayah Hanif said...

hahahaaareemmm...bukan..tuk baby yg lahir comel je 43..hihihihiii