Saturday, October 23, 2010

jemput makan..;))))

Eheheeee..semalam aku amik half day saje2 ajak atok & nenek & pakyep & makcu & aqashah makan malam. Nak kate masak dr tengahari tak gak, saje2 je takla kelam kabut kalo balik lambat.

HASILNYEEE...;))))) (gediknye aku..hahahaa)

4 jenis lauk sahaje..:P (abaikan ketidakseragaman tempat letak lauk..hihihiii)



CLOSE-UP :P

 Kacang Panjang Goreng..;)))

 Buttered Prawn..;p

 Telor dadar..hihihiiii

Ayam Masak Merah..;)))) 

Yeaayy...sume makan banyak..tak tau la sedap ke tak yang penting...LICINNN..;)))))

p/s: Ape makcu nyanyok ni, kasi air kat Dayah..Nenek yg nak laaa...adeeyyyyy...tetibe ulur air kat tepi time tgh update entry ni...lol

Sape2 kawan2 yang takde blog, boleh komen gune name/url <--letak name je (Klik kat comment as tu pilih name/url) (since ramai yang tanye..aku kasi tau la...;p)

.

2 comments:

mumet_endase said...

Buttered prawn. Nak tapau!

Hidayah Hanif said...

hahahaaa...sile datang bawak udang galah..;))))