Wednesday, November 16, 2011

Aku seorang kawan yang BAIK!..hihihiii

Di pagi yang hening...........

Aku: Weihhh..aku rase aku ni seorang kawan yang baik laa..kan kan kannn???

Kawan : BAIKKKKK???? ko tak ingat kes pagi tadi??????

Aku : HAHAHHAHAHAHAAAAAAAMPEHHHHH...(cemane aku boleh terlupe..)


**************************************************************************
Flash back~~ minggu lepas

Aku : Hello... Seles****

Caller : Boleh saye cakap dengan Cik Hidayah

Aku : Ye bercakap (alamakk brader Unifi yang asik call2 office tu)

Bla blaaaa blaaaa blaaaaaaaaaaa cerite mende yang same setiap kali call office, orang dah tak nak tak payah la call lagi adoyaiii, paling tak leh blah nak contact thru Handphone.. aku ape lagi la kann

HEEEYYYY HEEEYYYY HEEEEYYYYY (ala2 lagu Karma Faizal Tahir tang Korus tu laa)

Time nak letak tepon tu sempat gak aku kate " nanti lain kali encik boleh tanye ape2 dekat encik Reza ye, sebab saye selalu tak de kat opis..."

HAHAHHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....PADAN MUKE KO REZAA...KO GAK KATE.. " yang ko dok layan kenapeeeee? padan muke siap mintak no fon lagi..."

"HEYYYYY (lagi sekali aku nyanyi nii)...AMPEHH bile pulak la aku melayan ciss betul, dah aku bahagian teknikel laa, hampehhh...

****************************************************************
dan orang unifi tu sekarang call si Reza pulak..hahahaaa..aku tak bagitau pon kes ni, dye tau sendri..ngehngehngehhhhh

So the moral of the story : Markah aku selaku perasan seorang kawan yang baik di potong hari ni... Sekian~~

Tetibe aku nak ajak kawan2 opis wat Vlog dah alang2 ade tempat bace berite ni..:p

p/s: Takde keje pulak aku nak kasi nombor kan..huuuhhh..sabojelaaaaa


No comments: